Előfizetői tartalom

Indul az Oscar-művelet

MTI
Az európai uniós tagországok közötti rendőri együttműködést koordináló Európai Rendőrségi Hivatal (Europol) műveletet indított azzal a céllal, hogy segítse a tagállamokat az ukrajnai háború miatt uniós szankciós listára felvett orosz cégek és magánszemélyek vagyonára vonatkozó nyomozásban - tájékoztatott a hágai székhelyű szervezet kedden.

A szervezet honlapján közzétett információk szerint, az Oscar elnevezésű műveletet az Europol, az Európai Unió Büntető Igazságügyi Együttműködési Ügynöksége (Eurojust) és az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex) közösen indította el. A művelet támogatja a tagállamokat a szankcionált oroszok vagyonára irányuló nyomozásban, és segíti a nemzeti hatóságokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés