Előfizetői tartalom

KPMG: A háború azonnal odaver a gazdaságnak - de az igazán nagy bajok csak később jönnek

Portfolio
Az orosz-ukrán háború hatásai világszerte visszafogják a gazdasági növekedést és tovább növelik az inflációs nyomást - írja közleményében a KPMG. Emellett háttérbe szorulnak az éghajlatváltozás, vagy akár a közegészségügy terén nagy nehezen beindulni látszó pozitív változások és folyamatok, a legsúlyosabb következmények pedig a legszegényebb térségekben csapódhatnak le – állapítja meg a KPMG Global Economic Outlook.

A KPMG nemzetközi elemzőcsapata közzétette a legfrissebb Global Economic Outlook jelentését a világ különböző ágazatainak és régióinak gazdasági kilátásairól. A kiadvány legfontosabb megállapítása, hogy az ukrajnai konfliktus csökkenti a globális növekedési kilátásokat és növeli az inflációs nyomást világszerte. Ugyanakkor a KPMG elemzői arra is felhívják a figyelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés