Előfizetői tartalom

Választás 2022: megvan, mikor közlik az első eredményeket

Portfolio
Először az egyéni, utána a listás, majd a népszavazási szavazólapokat fogják megszámolni, mondta a Nemzeti Választási Iroda elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Nagy Attila közölte, az első eredményeket országosan 10 százalék körüli feldolgozottságnál teszik majd közzé. Mindenkit figyelmeztetett, hogy vigye magával személyi okmányait, és tollat használjon a szavazáshoz.

Kövesd tematikus választási aloldalunkon a 2022-es parlamenti választás eredményeit, folyamatosan frissülő cikkeinken és ábráinkon keresztül, valamint interaktív térképeink segítségével. Még több adat és térkép ide kattintva! Időközben zajlik a vasárnapi választás, amelyről folyamatosan frissülő cikkünkben itt számolunk be: Kapcsolódó cikkünk 2022. 04. 03....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés