Előfizetői tartalom

Orbán Viktor egy új családtámogatási lépést lengetett be

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök a Mandinernek adott interjúban a biztonságpolitikai kérdésekről mondott véleményt, és egy új családtámogatási lépést is belengetett: a 25 év alattiak szja-mentességét áramvonalasítanák. Leszögezte, hogy szerinte semmilyen érv nem szól amellett, hogy megszakítsuk az oroszokkal az energetikai együttműködésünket, azaz a Paks 2 projektet folytatná.

Az interjú fontosabb részletei: A kormányfő szerint Magyarországnak világossá kell tenni, hogy a háborút semmilyen cél érdekében nem lehet elfogadni, és aki ezt az utat választja, azt Magyarország egyértelműen elítéli. Orbán szerint van realitása a békének, minél hamarabb vissza kell ülni a tárgyalóasztalhoz, ezért is ajánlották fel, hogy Budapesten kezdődjenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés