Előfizetői tartalom

Újabb szankciók vannak a levegőben Moszkva ellen

MTI
Az európaiak és szövetségeseik készek újabb szankciókról dönteni Oroszországgal szemben - jelentette be hétfő este a francia elnöki hivatal a francia, az amerikai, a brit, a kanadai, a német, az olasz, a japán, a lengyel és a román vezetők videókonferenciáját követően. Az egyeztetésen részt vettek az Európai Unió és a NATO vezetői is.

"Újabb szankciók lesznek, ez prioritás, és azokról a következő napokban döntés születhet, miután sürgős, hogy az (Ukrajna ellen indított) háború árát megemeljük Vlagyimir Putyin orosz elnök számára" - közölte az Elysée-palota, hozzátéve, hogy a "különböző jelentőségű" büntetőintézkedések újabb bankokat és oligarchákat vagy magát az orosz szuverén alapot is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés