Előfizetői tartalom

Összerántottak az orosz helyzet miatt ma kora délutánra egy informális EU-csúcsot, itt mondják el a szankciós listát

Portfolio
Ma délután 12:30-ra összehívott egy egyórás informális EU-csúcsot Brüsszelbe Charles Michel tanácsi elnök az orosz-ukrán helyzet átbeszélése miatt és itt fogja ismertetni Ursula von der Leyen európai bizottsági elnök azt az oroszok ellen tervezett szankciós listát a tagállami vezetőkkel, amelyet az elmúlt hetekben a bilaterális egyeztetések nyomán kidolgoztak – írja a Politico.

Az informális megbeszélés mintegy 1 órán át tart és a jellege miatt nem lesz szavazás az ukrán támadás esetére kilátásba helyezett szankciókról, inkább egyfajta információ átadásra kell gondolni; igaz az oroszellenes szankcióknak jobban kitett országok vezetőivel von der Leyenék már egyébként is sokat egyeztettek az elmúlt hetekben. A Moody's tegnapi elemzése szerint Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés