Előfizetői tartalom

Kiderült: az omikron túlélőképessége nagyobb, mint a többi koronavírusé

Portfolio
Egy új tanulmány szerint az omikron variáns műanyag felületen kb. 200 órán át, bőrön kb. 21 órán át maradhat fertőzőképes, hosszabb ideig, mint az eddigi variánsok. Eközben idehaza a kormány gyorsan "javította" a bírósági ítéletet, és rendeletben biztosította, hogy a kórházba csak úgy mehet be a média tudósítani, ha azt az operatív törzs engedélyezi. A koronavírus-járvány hírei percről percre. Az Egyesült Királyságból származó adatok azt mutatják, hogy azok, akik korábban átestek a koronavírus-fertőzésen, sokkal nagyobb valószínűséggel kapják el újra, mióta megjelent az omikron variáns. A WHO vezetője és Kína miniszterelnöke a koronavírus eredetéről tárgyalt. A COVID-19 világjárványt modellező brit epidemiológusok arra figyelmeztetnek, hogy a jövőben újabb nagy koronavírus-hullámok jöhetnek. Az Amerikai Egyesült Államok újabb tragikus mérföldkövön lépett túl, már a 900 ezret is meghaladta a koronavírus-áldozatok száma. A kockázatok csökkentése és a hatékonyság növelése miatt az Egyesült Államok fontolóra veszi az első 2 COVID-oltás közötti időintervallum meghosszabbítását.

2022. február 05. 22:27 Megosztás Változhat a két vakcina beadásának módja Az Egyesült Államok fontolóra veszi az első 2 COVID-oltás közötti időintervallum 8 hétre való meghosszabbítását - számolt be a Reuters. Tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés