Előfizetői tartalom

Csak húskészítmény volt a bevizsgált virsli

Portfolio
Idén is elvégezte virslitesztjét az Innovációs és Technológiai Minisztérium laboratóriuma, ahol két termék is megbukott, mivel a megengedettnél magasabb volt a zsírtartalma.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) minden évben a virslivel laborellenőrzésével zárja fogyasztóvédelmi vizsgálatait. 2021-ben húszból öt virslinél tapasztaltak valamilyen jelölési hibát. A Magyar Élelmiszerkönyv a virsli megnevezés használatát minimális fehérje- és maximált zsír-, víz- és sótartalomhoz köti. Az ITM akkreditált laboratóriumának vizsgálata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés