Előfizetői tartalom

Visszatért az űrből a divatguru

MTI
Épségben visszatért a Földre hétfőn Maezava Juszaku japán divatmilliárdos, aki tizenkét napot töltött el a Nemzetközi Űrállomáson (ISS). A 46 éves divatmágnás és műgyűjtő, aki december 8-án indult a kazahsztáni bajkonuri űrrepülőtérről asszisztensével, Hirano Jozóval és Alekszandr Miszurkin orosz űrhajóssal együtt, a kazahsztáni sztyeppén landolt.

Maezava egy Szojuz űrhajóval tette meg az utat, és ő lett az első űrturista, aki több mint tíz év után fizetett utasként jutott el a Nemzetközi Űrállomásra. A milliárdos, japán egyik legcsillogóbb közéleti személyisége az űrből azzal szórakoztatta követőit a közösségi médiában, hogy fotókat készített szülőföldjéről, Csiba prefektúráról, megmutatta, miképpen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés