Előfizetői tartalom

Koronavírus: új intézkedéseket jelentett be az Emmi az iskolákban

MTI
A gyermekek, a pedagógusok további védelme és az oktatás zavartalansága érdekében a "külsősöknek" (például nem az iskola alkalmazásában álló takarítóknak, büféseknek, szállítóknak) decembertől védettségi igazolvány szükséges a köznevelési és szakképzési intézményekbe való belépéshez - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a gyermekeket kísérő szülők az intézményvezető által kijelölt pontig léphetnek be az intézmény területére, aminek különösen az óvodák esetén van jelentősége. Az erről kiadott miniszteri határozat nem vonatkozik azokra sem, akik valamilyen veszélyelhárítás céljával érkeznek az intézménybe - írták. A maszkviselésre vonatkozó szabályokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés