Előfizetői tartalom

Szlávik János: bizonyos korlátozásokra szükség lenne

Portfolio
Bizonyos dolgokat korlátozni kellene, de ezeknek a bevezetését a napi számok fogják meghatározni – mondta a TV2 hétfő reggeli műsorában Szlávik János. A Dél-Pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szerint egyelőre nehéz megmondani, milyen lehet a karácsonyunk járványszempontból, elképzelhető, hogy addigra enyhül a negyedik hullám.

Jelenleg még a negyedik járványhullám felszálló szakaszában vagyunk, hiszen folyamatosan emelkednek a számok – mondta a TV2 műsorában Szlávik. A szakember kiemelte, hogy márciusban hasonló esetszámok mellett több korlátozás volt érvényben, de akkor sokkal kevesebb volt a beoltott ember. Szerinte most még senki nem tudja megmondani, milyen lehet a karácsonyunk járványszempontból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés