FONTOS Először ismerte el a magyar járványügy: belehalt ket csecsemő a szamarköhögésbe
 
Előfizetői tartalom

Nagy változás a BDO-nál - A legnagyobb hazai M&A tanácsadó csatlakozott hozzá

Portfolio
A CFI Hungary Zrt. a további fejlődés érdekében csatlakozott a BDO Magyarországhoz. Az egyesüléssel a legnagyobb hazai, de nemzetközi léptékkel mérve is jelentős tapasztalattal és eredményekkel rendelkező M&A tanácsadó csapat jött létre, a zrt. pedig Magyarország legnagyobb könyvvizsgáló-hálózatának tagjává vált. A változás jelentős hatással lesz a BDO Magyarország munkájára is, a cég a jövőben már az új keretek között kínálja az említett szolgáltatásokat.

Az idén 15 éves vállalat nevet is változtat, és 2021. szeptember 1-től BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-ként folytatja tevékenységét - írták a közleményben. Gerendy Zoltán, a BDO Magyarország vezető partnere és ügyvezetője szerint „ez az együttműködés nagy előrelépés, értékes tudás érkezik a BDO-hoz. Mostantól teljesen integráltan tudjuk kiszolgálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés