Előfizetői tartalom

Újra gyorsul a briteknél a járvány, az izraeli és távol-keleti helyzetért is aggódhatunk

Portfolio
Az Egyesült Államokban már napi 150 ezerre, bő féléves csúcsra emelkedett az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek hétnapos mozgóátlaga és sajnos úgy tűnik, hogy a magas átoltottság mellett is újra elkezdett gyorsulni az utóbbi két hétben a briteknél is a járvány. Néhány távol-keleti országban is nagyon gyorsan terjed a fertőzés, de közben Kína a hivatalos adatok szerint megint legyűrte a járványt, igaz drasztikus módszerekkel.

2021. augusztus 24. 21:13 Megosztás Napi több ezer fertőzöttel jöhet a negyedik hullám, de a halottak száma 50 alatt maradhat Rusvai Miklós szerint Nem kizárható, hogy akár a több ezres napi friss fertőzötti számot is el fogjuk érni, de azt nem gondolnám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés