Előfizetői tartalom

Egyhavi csúcson itthon a kórházban ápolt koronás betegek száma, ugrik a francia, szerb és izraeli esetszám

Portfolio
Bár az új fertőzöttek számának trendje itthon hetek óta stagnál, a kórházban és lélegeztetőgépen ápolt koronás betegek száma sajnos egyhavi csúcsra ugrott a kedd reggeli magyar adatközlés szerint. Az ausztriai Tirolban szerdától két településen karantént rendelnek el a megugró esetszám miatt, az Egyesült Államok külügyminisztériuma pedig eltanácsolja a Franciaországba készülőket szintén a megugró esetszám miatt. Friss híreink kedden a járvány témájában.

2021. augusztus 10. 20:59 Megosztás Dél-Koreában rekordot döntött a fertőzöttek napi száma Dél-Koreában rekordot döntött a koronavírussal fertőzöttek napi száma kedden, az utóbbi 24 órában 2021 esetet regisztráltak, ami majdnem a felével magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés