Előfizetői tartalom

Lecsapott a vihar Budapestre, szupercella formálódik

Portfolio
Munkát ad a tűzoltóknak a viharos időjárás, amely elérte Budapestet és környékét. Ami a tömegközlekedést illeti, az esőzés miatt a II., a III., a XI., a XII. és a XXII. kerületben, valamint a Belvárosban, a XVI. és a XVII. kerületben is korlátozásokra kell készülni. Az Országos Meteorológiai Szolgálat egy rövid videót is közzétett a Budapest északi része felett formálódott szupercelláról.

Rövid időn belül több mint harminc helyre riasztották Budapest hivatásos és önkéntes egységeit, elsősorban kidőlt fák eltávolítása céljából, írja a Katasztrófavédelem. A XII. kerületben, a Zugligeti úton távközlési vezetékre szakadt egy nagy méretű faág, amely megrongálta egy épület bejáratát is. Ettől a helyszíntől öt méterrel távolabb két gépkocsira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés