Előfizetői tartalom

Novák Katalin elárulta, miről lesz szó a mai, fontos kormányülésen

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások feloldásának következő szakasza akkor kezdődik, amikor elérjük Magyarországon az 5,5 millió beoltottat, többek között a kórházak és szociális intézmények kivételével megszűnik a kötelező maszkviselés, védettségi igazolvány nélkül is szabad lesz a belépés a vendéglátó üzletekbe, szálláshelyekre, szabadidős létesítményekbe. A témáról a mai kormányülésen is egyeztetnek a kormánytagok, ezzel kapcsolatban posztolt a Facebookon Novák Katalin.

A ma megjelent koronavírus-statisztikákból derült ki, hogy Magyarországon a beoltottak száma 5 493 609 fő, vagyis már csak 6 391 fő beoltására van szükség ahhoz, hogy jöjjön a lazítás következő köre. Ezzel kapcsolatban tegnap este a Magyar Közlönyben jelent meg egy rendelet, az Orbán Viktor által jegyzett rendeletben az áll, hogy 5,5 millió beoltott után: a kórházak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés