Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megérkeztek a csütörtök reggeli adatok

Portfolio
Miután a napi új fertőzöttek és halálesetek száma is jelentősen csökkent az elmúlt hetekben, és a kormány jelezte, hogy a beoltottak számától teszi függővé a korlátozások feloldását, ezért az oltottsági adatok alakulását érdemes figyelni. Itt most az a helyzet, hogy a legalább az első oltásukat megkapottak száma 5 493 609 fő, vagyis még nincs meg az 5,5 millió, ami azért kiemelten fontos, mert 5,5 millió beoltott után a tegnap este megjelent rendelet alapján a korlátozó intézkedések feloldásának következő fokozata lép életbe, többek között a kórházak és szociális intézmények kivételével megszűnik a kötelező maszkviselés, védettségi igazolvány nélkül is szabad lesz a belépés a vendéglátó üzletekbe, szálláshelyekre, szabadidős létesítményekbe. Jó hír, hogy az elmúlt 24 órában csupán 32 új fertőzöttet igazoltak, és nincs újabb elhunyt.

A napi koronavírus-statisztikákból a leginkább figyelt adatsorban, a beoltottak számában egyelőre nincsen meg az 5,5 millió fő, amelynél a tegnap este megjelent rendelet alapján a korlátozó intézkedések feloldásának következő fokozata lép életbe. A beoltottak száma 5 493 609 fő, közülük 4 958 805 fő már a második oltását is megkapta. Vagyis 6 391 fő beoltására van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés