Előfizetői tartalom

A jövő héten sincs vége a kánikulának Magyarországon - Mikor mérséklődik a hőség?

Portfolio
A jövő héten sok napsütéssel visszatér a tartós hőség. A csúcsértékek többfelé 35 fok felett alakulnak, helyenként hajnalban is 20 fok feletti értékek lesznek. Várhatóan a hét második felében mérséklődik a kánikula - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn általában sok lesz a napsütés. Főként az ország északkeleti felén-harmadán lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és elsősorban ott fordulhat elő helyenként zápor, zivatar. A szél néhol megélénkül, zivatar környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések is várhatók. Hajnalban általában 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet, de a nagyvárosokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés