Előfizetői tartalom

Jó hírek érkeztek a koronavírus-járványról a szennyvízből

Portfolio
A 23. héten a szennyvízben mért  koronavírus koncentráció országos átlaga enyhe csökkenést mutat, szintje közelít a tavaly nyáron megfigyelthez. A 22 vizsgált minta kategória-besorolása többségében már nem változott, vagyis alacsony a szennyvízben mért koncentráció. Szombathelyen és Miskolcon mérsékelt a koncentráció, emelkedő tendencia azonban az említett két város esetében sem figyelhető meg.

A szennyvízadatok megerősítik azokat fő mutatókat, amelyek szintén a járvány visszaszorulását jelzik. Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 07. Két magyar nagyvárosban nőtt a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 2021. 06. 01. Koronavírus Magyarországon: kedvező szennyvízadatok érkeztek Érdemes megjegyezni, hogy a szennyvízben mért koncentrációt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés