Előfizetői tartalom

Koronavírus: Márciusi szintre ugrott az új fertőzések száma Oroszországban

Portfolio
A hazai járványadatok a koronavírus visszaszorulását jelzik, de az oltási tempó lassulása és az indiai mutáns megjelenése az országban éberségre int. A védelmi intézkedések közül több adókedvezmény határideje lejár a jövő héten, utoljára lehet igényelni őket. A világban is visszaszorulóban van a járvány,  két gócpontot azonban továbbra is be tudunk azonosítani:  Dél-Amerikában nem tud visszaszorulni, Kelet-Ázsiában pedig több helyen gyorsul a terjedés - bizonyára az indiai vírusváltozat terjedésével összhangban.

2021. május 30. 15:26 Megosztás Szlávik János: majdnem itt hagytam ezt az országot A Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa Tatár Csillával beszélgetett, mely vasárnap este kerül az ATV adásába. A főorvos őszintén mesél a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés