Előfizetői tartalom

Megszületett a megállapodás: Szlovákia és Magyarország kölcsönösen elismerik egymás védettségi igazolványait

Portfolio
Vladimír Lengvarský egészségügyi miniszter aláírta a védettségi igazolványok kölcsönös elismerését Szlovákia és Magyarország között - számolt be Facebook oldalán Gyimesi György. A szlovák parlamenti képviselő azt írta, hogy a részletek véglegesítését követően a két ország minisztériuma között napokon belül rendeződik a helyzet.

A kölcsönös elismerésről szóló javaslatot Magyarország vetette fel néhány hete. A korkep.sk arra is emlékeztet, hogy Szlovákiában az egyes oltóközpontok által kiadott igazolások formájának egységesítése a a múlt hétig megoldatlan probléma volt. Ezt a kérdést rendezve sikerült eljutni a megállapodásig. A megállapodás gördülékennyé teheti az országhatárt átlépő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés