Előfizetői tartalom

Kisebb csúccsal bíró őszi hullámra számít a magyar biológus

Portfolio
A feketegomba-fertőzéstől valószínűleg nem kell tartanunk, a koronavírus esetében pedig egy kisebb csúccsal rendelkező őszi hullámra tippel a járvány jelenlegi helyzete és az oltásokhoz való viszonyulás alapján Boldogkői Zsolt, a biológus professzor szerint ugyanakkor ez nem egzakt tudományos megállapítás. Továbbá úgy véli, hogy úgy tűnik alaptalanul tartottunk a nyitástól.

Amíg a világban fertőz a koronavírus, és amíg nem értük el a nyájimmunitást, addig fennállhat a veszélye annak, hogy az indiai vírusvariáns a magas átoltottság ellenére is felbukkan, és újabb járvány berobbanását okozhatja, azonban számos paramétert nem ismerünk, ezért nem tudunk megbízható jósla­tokat sem tenni - mondta a biológus a Magyar Hírlapnak. Az indiai variánst...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés