Előfizetői tartalom

Orbán Viktor bejelentette a lazításokat

Portfolio
A világban már 166 milliónál jár a koronavírussal igazoltan megfertőzöttek száma, halálos áldozatoké pedig 3,44 milliónál, igaz a WHO szerint utóbbi számnak legalább a két-háromszorosával kell reálisan számolni. Közben idehaza 5 millió közelébe emelkedett az elsőre beoltottak száma, ezért várhatóan vasárnaptól feloldják a korlátozások nagy részét. A többi fontos járványügyi adatunk is szépen javul, a pozitívminták aránya pedig végre tartósan a WHO 5%-os küszöbszintje alá került. Friss híreink a járványról szombaton.

2021. május 22. 21:24 Megosztás A Covid-19 elleni orvosi eszközök szabadalmi jogainak lazítását kéri hatvan ország Mintegy hatvan ország arra kérte a Kereskedelmi Világszervezetet (WTO), hogy a koronavírus-világjárvány elleni hatékonyabb harc érdekében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés