Előfizetői tartalom

Orbán Viktorhoz látogat Matteo Salvini és Mateusz Morawiecki csütörtökön

MTI
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Matteo Salvinivel, az olasz jobboldali kormánypárt, a Liga vezetőjével és a lengyel miniszterelnökkel, Mateusz Morawieckivel háromoldalú találkozón vesz részt csütörtökön Budapesten - erősítette meg Havasai Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár az MTI-nek kedden az olasz sajtó értesülését.

A találkozó napirendjén a Liga, a Mateusz Morawiecki vezette Jog és Igazságosság (PiS) és a Fidesz közötti európai szintű politikai szövetség szerepel. Március elején Matteo Salvini már videó-kapcsolatban egyeztetett Orbán Viktorral többek között a vakcinázásról, a járvány utáni gazdasági helyreállításról, a migrációról és a családpolitikáról. Miután a Fidesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés