Előfizetői tartalom

Reform a magyar konyhában: átalakulhat a gulyásleves és a pörkölt legfőbb alapanyaga!

Portfolio
Könnyen lehet, hogy 2035-re kedvenc ételeink többségét állati eredetű hozzávalók helyett alternatív forrásból származó fehérjékkel készíthetjük majd el - ez derült ki a  Boston Consulting Group (BCG) és a Blue Horizon Corporation frissen megjelent tanulmányából.

Egyre növekszik azon fogyasztók száma, akik már most alternatív fehérjékkel helyettesítik a húst vagy annak egy részét az étrendjükben. Ennek hátterében leggyakrabban környezetvédelmi, egészségügyi vagy állatjogi megfontolások állnak. A fehérjepótló alternatívák – vagyis a növényi alapú, a mikroorganizmusok által létrehozott, vagy az állati sejtekből tenyésztett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés