Előfizetői tartalom

Hozzám nagy bátorság kell - Palya Bea újabban cégeknek segít a szervezetfejlesztésben

Portfolio
Kevesen tudják Palya Beáról, hogy két éve előadó-trénerként is dolgozik: szervezetek működésében segít, ahogyan ő nevezi, a duguláselhárításban. Az üzleti világban szokatlan, módszereivel tárja fel egy-egy szervezet rejtett problémáit. Azt mondja, hozzá bátorság kell, amire lehet, hogy még nincs felkészülve mindenki.

"Az egyik legfontosabb, amelyet hasznosítani tudok coachként is, az a koncentrált figyelem, és ezzel összefügg az, hogy jól olvasom a nonverbális jeleket - mind a kettő elengedhetetlen a munkámhoz" - mondta Palya Bea a Pénzcentrumnak adott interjújában. Az énekesnő szerint az "online tér megtaníthat minket egy szeretetteljes, de határozott és tiszta kommunikációra", mint mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés