Előfizetői tartalom

Állami tulajdonú épületet vásárolhat meg a Budai Várban a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány

Portfolio
A kormány a december 29-i határozata alapján a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány (PADME) lehetőséget kap a Budai Várban, a Szentháromság téren álló Burg Hotel épületének megvásárlására annak érdekében, hogy az Alapítvány az alapító okiratában is lefektetett tudományos, oktatási és kutatási tevékenységét a közjó érdekében megfelelően hasznosítsa - közölte az alapítvány.

A Magyar Nemzeti Bank által alapított PADME létrejötte óta olyan, történelmi szempontból jelentős, emblematikus helyen lévő ingatlanokat újít fel és hasznosít az alapítvány oktatási, tudományos céljaira, amelyek kihasználatlanul, illetve elhanyagoltan álltak. Az eddigi ingatlanberuházások során kiemelt szempont volt, hogy a legkorszerűbb technológiákat felhasználva, olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés