Előfizetői tartalom

Biden szerint azonnali beavatkozásra van szükség a gazdaságban

Portfolio
A pénteken megjelent munkaerőpiaci statisztika nehéz hónapokat vetít előre, ezért azonnali beavatkozásra van szükség a gazdaságban – írta közleményében Joe Biden megválasztott elnök pénteken. A friss beszámoló szerint érdemben lassult a foglalkoztatás talpra állása, Biden Donald Trumptól és a kongresszustól várja a megoldást.

Péntek délután jelent meg a novemberi munkaerőpiaci adat a tengerentúlon, mely a foglalkoztatás talpra állásának lassulásáról tanúskodott. Joe Biden szerint ez megerősítette azt a vélekedést, hogy a modern történelem legnagyobb gazdaság és munkaerőpiaci válságának kellős közepén vagyunk. Ráadásul a január 20-án hivatalba lépő megválasztott elnök szerint a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés