Előfizetői tartalom

Megjött az első figyelmeztetés: rögtön az elején komoly gazdasági gondokkal nézhet szembe Joe Biden

Portfolio
Az első negyedévben ismét visszaeshet az amerikai gazdaság teljesítménye, mivel a koronavírus-járvány második hulláma letérítheti a kilábalás útjáról – figyelmeztet elsőként a JP Morgan. Mindez azért kellemetlen, mert januárban iktathatják be Joe Bident az USA elnökévé, az új vezetés pedig rögtön súlyos gazdasági problémával nézhet szembe.

Világszerte egyre több elemző gondolja úgy, hogy a nehéz idei negyedik negyedév után még 2021 első negyedéve sem lesz fáklyás menet a gazdaságban. Az amerikai nagybankok közül elsőként most a JP Morgan jött ki olyan előrejelzéssel, mely a jövő év elejére még GDP-visszaesést jósol. A harmadik negyedévben még kiemelkedő ütemben, 33%-kal nőtt évesítve az amerikai gazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés