Előfizetői tartalom

Figyelmeztet egy részvénypiaci stratéga: összeomlás jöhet a tőzsdéken, a Tesla pedig "halálspirálba" kerülhet

Portfolio
Felpattant a mai kereskedésben a Tesla árfolyama a tegnapi, több mint 20 százalékos zuhanás után. Azonban vannak pesszimista vélemények a papírral kapcsolatban, egy londoni stratéga arra figyelmeztet, hogy akár gyorsuló esés is jöhet, egy „halálspirál”. A tőzsdékre általánosságban sem optimista, szerinte mélyebb lehet a korrekció, akár a teljes összeomlás bekövetkezhet.

A Tesla árfolyamának 34 százalékos zuhanása nem egy korrekció volt. A pukkanás, amit hallottál közben, a Tesla-lufi kidurranásának hangja volt – véli Bill Blain, a Shard Capital stratégája. A stratéga híresen pesszimista a Tesla részvényeire, évek óta óvatosságra inti a befektetőket a papírral kapcsolatban. Most talán igaza lesz – írja a Marketwatch. Ha a Tesla részvényeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés