Előfizetői tartalom

Ezen múlhat a magyar vállalkozások jövője – Van rá lehetőség, hogy kilábaljanak a válságból

Portfolio
A koronavírus-járvány folyamatos nehézségeket okoz a magyar gazdaságban, a kis- és középvállalkozások jelentős része különösen nehéz helyzetben van. Érdemes ugyanakkor a cégvezetőknek nyitott szemmel járnia, hiszen rengeteg olyan lehetőség van, amelyet kihasználva új üzleti lehetőségeket, új üzleti partnereket találhatnak, melyek segítségével könnyebben lábalhatnak ki a krízisből.

A koronavírus-járvány gazdasági hatásai kisebb-nagyobb mértékben szinte minden hazai vállalkozás működését befolyásolják. Egy augusztus elején közzétett kutatás rámutat, hogy míg a koronavírus kirobbanása előtt a legnagyobb problémát a cégek számára a munkaerő-, és szakemberhiány jelentette, addig a járvány megjelenése után a kereslethiány és a munkaerővel kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés