Előfizetői tartalom

Koronavírus: 2 hónap után újra 1000 alatt a napi új fertőzésszám Törökországban

MTI
Törökországban - nyolc hét elteltével - szerdán ismét 1000 alá csökkent az újonnan igazolt koronavírusos esetek száma - derült ki a Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter Twitter-fiókján megosztott táblázatból, amely szerint az utóbbi 24 óra leforgása alatt 972 ember szervezetében mutatták ki a kórokozót, így a fertőzöttek száma 152 587-re nőtt.

A járvány április 11-én érte el az eddigi csúcspontját, akkor 5138 embernél diagnosztizálták a vírust. A mutató kedden 1022-őn, hétfőn pedig 1158-on állt. A tárcavezető a sajtótájékoztatón egyúttal jelezte, hogy a továbbra is teljesen korlátozott belföldi légi és vasúti közlekedés a jövőben a minisztérium mobilalkalmazásán keresztül igényelt alkalmi kóddal lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés