Előfizetői tartalom

Koronavírus: óvatos újranyitásban a világ, miközben 300 ezret közelíti a halálos áldozatok száma

Portfolio
Az igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma immár 4,1 millió fő felett járt hétfő reggel, mivel a szokásos hétvége-hatás nyomán megint 78 ezerre csökkent az új esetszám. Közben a gyógyultak száma már 1,4 millió felett jár, és sajnos már a 300 ezret közelíti (283 ezer) az elhunytaké. Közülük messze a legtöbben az Egyesült Államokban hunytak el (közel 80 ezren), a második helyre pedig már az Egyesült Királyság lépett 32 ezer fővel, ahol vasárnap este bejelentette a fokozatos újranyitás lépéseit Boris Johnson kormányfő. Az olasz, spanyol, francia járványhelyzet is tovább javult, miközben az orosz fertőzéses esetszám holnapra a második helyre ugorhat világszinten Amerika után. Idehaza hétfő reggelre csak 21 új fertőzöttet azonosítottak és közben 8 újabb haláleset történt, így az összes esetszám 3284 fő, illetve 421 fő. Friss hírfolyamunk percről-percre a koronavírussal összefüggő témában hétfőn.

2020. május 11. 20:45 Megosztás WHO: a nyájimmunitás egy nagyon veszélyes kifejezés Dr. Mike Ryan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egészségügyi vészhelyzeti program ügyvezető igazgatója szerint a nyájimmunitás fogalma nagyon veszélyes, ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés