Előfizetői tartalom

Koronavírus: Indiában rekordot döntött a fertőzöttek és halálos áldozatok számának növekedése

MTI
Indiában az elmúlt 24 óra alatt az egészségügyi minisztérium keddi bejelentése szerint 3900 új koronavírusos fertőzést és 195 halálos áldozatot jelentettek, ez az eddigi legmagasabb 24 órán belüli növekedés az országban. A minisztérium hozzátette, hogy a szokatlan növekedés vélhetően a tesztelések növelésének az eredménye. Szakértők úgy vélik, egyelőre nem sikerült ellaposítani a járványgörbét.

Az országban hétfő óta a 82 792 embert teszteltek a koronavírusra, a legtöbb pozitív eredményt pedig Újdelhiből és Mumbaiból jelentették. Eközben  Újdelhiben 70 százalékos különadót vetettek ki az alkoholtartalmú italok kiskereskedelmi értékesítésére. A kedden életbe lépett rendelet célja a boltok előtti sorok feltorlódásának megakadályozása. A városban hétfőn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés