Előfizetői tartalom

Jó hírek Franciaországból: nagyot csökkent a vírus miatti napi halálesetek száma

MTI
A francia egészségügyi minisztérium vasárnap esti összesítése szerint már a százhoz közelített a koronavírus-járvány miatti halálozások napi száma az országban, amire csaknem másfél hónapja nem volt példa: az elmúlt 24 órában már csak 135-tel - 24 895-re - nőtt a Covid-19 betegségben elhunytak száma az előző napi 166-os növekedés után.

Kórházban 96-an hunytak el a fertőzés következtében az elmúlt 24 órában az előző napi 118 után, és ezzel 15 583-ra emelkedett azon fertőzöttek száma, akik kórházban haltak meg. Az idősotthonokból és a szociális intézményekből - ahol a járvány kezdete óta 9312-en hunytak el - 39 új halálesetet jelentettek, a szombati 48 után. A kórházban kezeltek száma az elmúlt 24...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés