Előfizetői tartalom

Rég nem látott felfordulást hozott a koronavírus a tőzsdéken - Milyen részvényeket érdemes most venni?

Portfolio
Mozgalmas volt az idei év a globális részvénypiacokon, soha nem látott zuhanás után felpattanás jött a tőzsdéken. Nem csoda, hogy ilyen környezetben a befektetők bizonytalanok, hogy érdemes-e már részvényeket venni, és ha igen, akkor mely papírok közül tanácsos válogatni. Összegyűjtöttük, hogy melyek most a Wall Street kedvenc részvényei és hogy mely papírokban látják a legnagyobb felértékelődési potenciált az elemzők.

Történelmi pánik után erőteljes felpattanást láthattunk az elmúlt hetekben a tőzsdéken. Az amerikai részvények értékeltsége 18 éve nem látott magasságokba emelkedett, miközben a profitkilátások romlanak, sok vállalat egyelőre számszerűsíteni sem tudja a koronavírus hatásait. És a legnagyobb befektetési guruk is megosztottak azzal kapcsolatban, hogy láttuk-e már a piacok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés