Előfizetői tartalom

Két oldalról győzködik a német kormányt: mi legyen a klímavédelemmel a koronavírus idején?

Portfolio
Hatvan német nagyvállalat kéri a kormánytól, hogy a koronavírus ellen hozott intézkedéseket kapcsolják össze a klímavédelmi célokkal, attól tartva, hogy a kibocsátás csökkentésének célja háttérbe szorul a járvány idején. Az aggodalmuk megalapozott: más német vállalatok épp a klímavédelmet szolgáló intézkedések felülvizsgálatát kérik a német kormánytól.

Német nagyvállalatok, mint a ThyssenKrupp, Salzgitter, Bayer, Covestro, E.ON, HeidelbergCement, Puma, Allianz és Deutsche Telekom egy koronavírus-ellenes állami segélycsomag elfogadására buzdítottak, amelynek kapcsolatban kell lennie az éghajlatváltozással – írja a Reuters. A vállalatok azt kérik a szövetségi kormánytól, hogy kapcsolja össze a koronavírus ellen hozott intézkedéseiket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés