Előfizetői tartalom

Fontos bejelentést tett a Budapest-Belgrád vasútvonalról Varga Mihály

Portfolio
Aláírták a Budapest-Belgrád vasútvonal hitelszerződését, így hamarosan megkezdődhet a kivitelezési munka - tette közzé Varga Mihály, pénzügyminiszter a közösségi oldalán. A miniszter szerint a megállapodás feltételei előnyösek és biztonságosak Magyarország számára, a hitel fix kamatozású és előtörleszthető. Hozzátette, hogy a vasútvonal fejlesztésével Európa egyik logisztikai központjává válhat Magyarország.

Fontos megállapodás jött létre a mai napon: a Budapest-Belgrád vasútvonal hitelszerződésének aláírásával megkezdődhet az építési munka - közölte Varga Mihály, a közösségi oldalán. A szerződést a járványhelyzetre való tekintettel múlt héten Pekingben írta alá a kínai fél. A beruházás 85 százalékát hitelből, 15 százalékát saját forrásból biztosítja a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés