Előfizetői tartalom

Háztartási napelemek: itt az újabb változás, ismét hálózatra kapcsol az E.On

Újra hálózatra kapcsolja a háztartási méretű kiserőműveket, például a háztetőkre telepített napelemrendszereket az E.On a jövő héttől kezdődően - tájékoztatta a társaság a Portfolio-t. A társaság korábban ideglenesen felfüggesztette az ehhez szükséges munkákat, hogy a kialakult járványügyi helyzetben előbb megteremtse a lehetőségét, hogy azokat az ügyfelek és a munkatársak egészségének biztosítása mellett megfelelő felszereltséggel tudják elvégezni.

Amint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, az E.On a múlt héten úgy döntött, határozatlan időre felfüggesztette a háztartási méretű kiserőművek (HMKE) hálózatra kapcsolását, pontosabban a készre jelentést követő mérőhelyi ellenőrzéseket - mérőcserét, illetve a mérők átparaméterezését. A társaság korábbi közlése szerint az intézkedés részeként a 2020.03.19-t...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés