Előfizetői tartalom

Rohamosan nő az amerikai munkanélküliség, 14%-os recesszió jöhet a JP Morgan szerint

Portfolio
Minél hamarabb el kell fogadnia az amerikai kongresszusnak a tervezett gazdaságélénkítő csomagot, mert már Minneapolis államban is több tízezren veszítették el a munkájukat, noha a koronavírus az ennél nagyobb államokban terjed gyorsabban – hangsúlyozta szerda este Neel Kashkari, a Fed Minneapolisi körzetének elnöke a Reuters tudósítása szerint.

Az amerikai döntéshozók tegnap este már elfogadtak egy 250 milliárd dolláros csomagot az azonnali kiadások fedezésére, de ezen felül körvonalazódik egy 1000-1300 milliárd dolláros csomag is, miközben már a második amerikai képviselőnél diagnosztizáltak koronavírust. Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 19. Donald Trump aláírta a 250 milliárd dolláros segélycsomagot Közben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés