Előfizetői tartalom

Itt vannak Orbán Viktor szerdai gazdaságvédelmi bejelentéseinek részletei!

Portfolio
Röviddel szerda éjfél előtt jelent meg a Magyar Közlöny oldalán a kormány rendelete a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről. A 6 pontos jogszabály részletezi azokat az intézkedéseket, amiket Orbán Viktor kormányfő szerdán videóüzenetben bejelentett, azaz a lakossági és vállalkozói szektort hogyan, milyen intézkedések segítségével igyekeznek támogatni. Fontos, hogy mivel a jogszabály már a megjelenését követő napon hatályba lép, így értelmezésünk szerint az alábbiak mától, azaz március 19-től már hatályosak is.

Orbán Viktor szerdai bejelentései és értékelésük: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 18. Orbán Viktor öt azonnali intézkedést jelentett be 2020. 03. 18. Az első gazdasági koronavírus-csomag gyorsértékelése Szerda éjfél előtt jelent meg a Kormány 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelete "A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés