Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarország újabb intézkedéseket hoz

Portfolio
Az operatív törzs mai ülését követő sajtótájékoztatón új intzékedéseket jelentettek be az illetékesek. Az alábbi hírfolyamban ezeket ismertetjük. Lakatos Tibor, az ügyeleti központ vezetője azt mondta, hogy a kormány által tegnap első összegként biztosított 8 milliárd forintból az operatív törzs által szükségesnek tartott intézkedések finanszírozását hajtják végre, de az összeg a kormány jelzése szerint felülről nyitott. Müller Cecília országos tisztifőorvos a kórházi látogatási tilalom tartalmát magyarázta el, és minden állampolgártól azt kérte, hogy őszintén, felelőssége tudatában jelezze a szükséges információkat a járványügyi kikérdezés során.

2020. március 10. 15:02 Megosztás Maszkok, árak, lélegeztető gépek Egy újságírói kérdés szerint drasztikusan, három-négyszeresére drágították a BV-s beszállítók az orvosi maszkok árát az egészségügyi intézményrendszernek, de Lakatos Tibor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés