Előfizetői tartalom

Nem csak Kínában terjed a koronavírus

MTI
|
Portfolio
Japánban, a Jokohama partjainál karanténba zárt óceánjárón újabb három embernél mutatták ki a koronavírus jelenlétét, így 64-re nőtt a fertőzöttek száma a hajón. Két amerikai és egy kínai állampolgárról van szó, akiket most a hajóról egy tokiói kórházba vittek - közölte a japán egészségügyi minisztérium. A fertőzöttek száma Japánban már 89.

A Diamond Princess üdülőhajót, amelynek fedélzetén 3700-an tartózkodnak, azért helyezték karanténba, mert egyik utasánál, aki korábban Hongkongban kiszállt, kimutatták a tüdőgyulladást okozó új koronavírust. Azóta a Az 56 országból származó utasok és a személyzet tagjai még tíz napig nem hagyhatják el a hajót. Dél-Koreában csaknem kétszeresére, 620-ra nőtt a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés