Előfizetői tartalom

Újabb orosz személyek kerültek fel a krími szankciós listára

MTI
Az Európai Unió további hét embert vett fel az Ukrajna területi integritását, szuverenitását és függetlenségét aláásó vagy fenyegető intézkedések miatt bevezetett  szankciós jegyzékbe. A jegyzék azokra az emberekre és szervezetekre terjed ki, akik, illetve amelyek részt vettek a jogellenesen annektált Krímben és Szevasztopolban tartott orosz választások megszervezésében.

Az uniós tanács tájékoztatása szerint a szankciók kiszélesítésére a jogellenesen annektált Krími Autonóm Köztársaságban és az ukrajnai Szevasztopol városában 2019. szeptember 8-án tartott orosz helyhatósági választások megszervezésének következtében került sor. A tanács indoklása szerint a választások megszervezésében való részvételükkel a hét ember aktívan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés