Előfizetői tartalom

Trump-Putyin találkozóért kapálóznak az oroszok a kémbotrány után

MTI
|
Portfolio
Washingtoni találkozót javasolt Donald Trump amerikai elnök Vlagyimir Putyinnak kettejük március 20-i, még a diplomaták kölcsönös kiutasítását megelőző telefonbeszélgetése alkalmából, de a csúcs előkészítése még nem kezdődött meg - jelentette ki Jurij Usakov, az orosz államfő külpolitikai tanácsadója hétfőn Moszkvában.

Amikor elnökeink telefonon beszéltek egymással, akkor Trump azt javasolta, hogy találkozzanak Washingtonban- mondta újságíróknak Usakov, hozzátéve, hogymaga Trump tett javaslatot egy ilyen találkozóra.A tanácsadó szerint konkrét időpontról nem esett szó. Hangot adott reményének, hogy "ha minden normálisan alakul", akkor az amerikaiak "nem tagadják meg a csúcs megrendezésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés