Előfizetői tartalom

Adóamnesztia: legkésőbb holnapig kell dönteni, nagy a tét

Portfolio
Június végéig lehet adókedvezménnyel hazahozni a külföldön tartott jövedelmeket a legutóbbi adóamnesztia keretében. Az MTI által megkérdezett bankok szerint a mostani adóamnesztia iránt jóval visszafogottabb az érdeklődés, mint a stabilitási megtakarítási számla (smsz) esetében volt, amelynek keretében több mint kétezren közel 156 milliárd forintot mostak tisztára.

A legújabb adóamnesztia-szabályok 2017. január 1-jén léptek életbe, és kétféle lehetőséget kínálnak a külföldön szerzett jövedelmek tisztára mosására: az utólagos adófizetést és a részesedés kedvezményes megszerzését, amelyekkel június 30-ig lehet élni. Az utólagos adófizetéssel a magánszemélyek 2016. június 30-ig megszerzett, le nem adózott jövedelmeiket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés