Előfizetői tartalom

Irgalmatlan tempóra kapcsolt a magyar építőipar

Portfolio
Márciusban az építőipar termelési volumene 3,4%-kal haladta meg az előző havi szintet. A jelentős emelkedés azután érkezett, hogy már a megelőző négy hónapban is töretlenül erősödött az ágazat teljesítménye. Az építőipar gőzerővel dolgozza le a tavalyi óriási visszaesését, ami elsősorban az uniós források újbóli felpörgésének köszönhető.

Az építőiparnak nagyon mélyről kell felkapaszkodnia, hiszen 2016 elején az uniós források ideiglenes eltűnésével a teljesítménye olyan mélyre esett, amit csak az ezredforduló előtt láthattunk. A korrekció örvendetesen erőteljes, hiszen a termelés volumene már nincs is messze a 2015-ös szinttől.A KSH tájékoztatása szerint az épületek építésének növekedése márciusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés