Előfizetői tartalom

Trump már ma támadásba lendülhet az illegális bevándorlókkal szemben

Portfolio
Donald Trump ma aláírhat egy elnöki rendeletet, melyben szigoríthatja az illegális bevándorlást érintő amerikai szabályozást - írja a Reuters az ügyhöz közel álló, belsős forrásokra hivatkozva. A tervek között állítólag szerepel a menekültek fogadásának átmeneti felfüggesztése, emellett szüneteltetné néhány afrikai és közel-keleti ország lakói számára az amerikai vízum kiállítását, továbbá a határőrök és a bevándorlási ügyekkel foglalkozó szervezetek létszámát is jelentősen növelné.

Donald Trump kampányának egyik legfajsúlyosabb ígérete az illegális bevándorlás korlátozására vonatkozott. Összességében szigorúbb határellenőrzést és elbírálási folyamatot, valamint a már országban lévő illegális bevándorlókkal szembeni kemény fellépést sürgetett. Most úgy tűnik, hogy már ma megteheti az első nagy lépést ígérete beváltására. A Reuters...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés