Előfizetői tartalom

Kiderült, miért megy ilyen pocsékul a magyar iparnak

Portfolio
Az előző hónaphoz képest 3%-kal csökkent az ipari termelés szeptemberben, a ma megjelent részletes adatokból pedig azt is sejthetjük már, hogy mi áll a szektor hónapok óta tartó gyengélkedése mögött. A járműgyártás mellett több más ágazat teljesítménye is lekonyult, ráadásul a rendelési adatok sem árulkodnak erős konjunktúráról.

Az előzetes adatokkal megegyező mértékben, havi alapon 3%-kal esett vissza az ipari termelés volumene szeptemberben, ezzel a szektor teljesítményének trendje is lekonyult. Az ipar hónapok óta gyengén teljesít, az elmúlt 12 hónapból kilencben negatív hó/hó indexet közölt a KSH.Az ipar az idén annyira gyengén teljesít, hogy a 2014-2015-ös 7,5%-os növekedések után az idén jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés