Előfizetői tartalom

Hamarosan kiderül, az amerikaiak hisznek-e a világ legdurvább összeesküvésében

Portfolio
Történelmi jelentőségű a holnapi amerikai elnökválasztás, ugyanis soha két ennyire népszerűtlen, egymástól gyökeresen eltérő személyiségű jelölt nem csapott össze, ráadásul gazdasági és politikai programjukban sincs sok közös pont. Holnap kiderül, hogy mi lesz a legfelsőbb bíróság sorsa, kell-e tartani majd esetleg egy amerikai adósságválságtól, mi lesz az oktatási rendszerrel és a rohadó infrastruktúrával, illetve hogy az amerikai szavazók többsége egyetért-e azzal, hogy a globális felmelegedés csak egy Amerika-ellenes kínai összeesküvés-elmélet. Az Economist összeállítása alapján Hillary Clinton és Donald Trump programjából csemegéztünk.

Történelmi jelentőségű a holnapi nap az amerikaiak életében: emberemlékezet óta nem csapott össze az Egyesült Államokban két ennyire különböző személyiségű és mentalitású elnökjelölt, ezért a végeredmény - attól függően, hogy Hillary Clinton vagy Donald Trump nyer - két teljesen ellentétes irányt vázol fel az elkövetkező évekre. Bár minden elnökválasztásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés